Hangulat, finom sütemények és világraszóló fagylalt - Az Erdős és fiai cukrászdában jártunk

Az Etele térnél található apró, ugyanakkor nagyon hangulatos cukrászda elsősorban a fagylaltjáról híres, de a süteményekért, vagy egy jó kávéért is érdemes betérni. A sütizésre viszont érdemes egy kis időt szánni, mert az üzlet jó nagy forgalmat bonyolít.

20170925_163657_1.jpg

Az Erdős és fiai alig pár év alatt Kelenföld egyik híres cukrászdájává vált, ami nagyban köszönhető a legendás fagylaltoknak, de az intim, hívogató és vintage hangulatú, világos belső térnek is. A nagy üvegablakokon szinte mindig besüt a nap, jó időben pedig az üzlet előtti kis asztaloknál is le lehet telepedni. A cukrászdát Erdős Norbert alapította 2012-ben, a fagylaltok saját készítésűek és speciális ízeket is ki lehet próbálni, ezek közül némelyik- például a tökmagfagyi vagy az Aperol Spritz - saját fejlesztésű. 

Amit a kínálatból választottunk:

  • Trüffel torta: Igazi csokis csoda, kissé tömény, de nagyon finom csokoládékrémmel és puha, omlós csokis piskótával. Érdemes megkóstolni! ♥♥♥♥♥♥♥/10

Árak:

  • Közepes árfekvésű hely, a tortaszeletek 500-600 forint körül mozognak. A kávé, capuccinó ára 400-500 forint körül van.

Különlegesség, amit érdemes megkóstolni:

  • Erdős torta (brontei pisztácia, csokoládédarabok, mandulalisztből készül piskóta, fehércsoki és fagyasztva szárított málnaszemek) 

Helyszín: 1115 Budapest, etele tér 3.

fagyi.JPG